Ga naar de inhoud

Onze sponsoren

We hebben uw hulp hard nodig

Sponsor worden?

Ons doel voor het komende jaar is, om meer jeugd kennis te laten maken met muziek en eventuele muzikale her-intreders te stimuleren om bij ons prachtige korps te komen spelen en (toekomstige) leden de juiste opleiding aan te kunnen bieden.

Ook zullen onze uniformen en instrumenten in de toekomst vervangen moeten worden. Dit gaat gepaard met grote financiële uitgaven daarbij hebben we uw hulp hard nodig.

Om onze doelen te kunnen bereiken hebben wij diverse pakketten voor u samengesteld

€ 0,00

Gratis

Gebruik SponsorKliks voor online aankopen. Mercurius ontvangt een % van het aankoopbedrag.

€ 100,00

Club van 100

Word lid van de club van 100 en wordt een 5 sterren donateur.

€ 250,00

Sponsor

Sponsorpagina

Startpagina

    Sponsorpakket: Club van 100Sponsor

    Wil jij de Mercurius Marching- / Showband steunen en sponsor worden van onze vereniging? Dat kan! Als sponsor draag je bij aan de ontwikkeling en groei van onze band en daarmee aan de ontwikkeling van jonge muzikanten in de regio.

    Als sponsor van de Mercurius Marching Showband krijg je niet alleen naamsbekendheid, maar draag je ook bij aan de culturele ontwikkeling van de regio. We bieden verschillende sponsorpakketten aan, zodat je kunt kiezen welk pakket het beste bij jou en jouw bedrijf past. Zo kun je bijvoorbeeld je bedrijfslogo op onze website plaatsen.

    Wil je meer informatie over de verschillende sponsorpakketten of wil je graag in contact komen met ons om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan dit formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om onze vereniging te steunen.

    Dankzij jouw steun kunnen we blijven groeien en kunnen we jonge muzikanten de kans blijven bieden om zich te ontwikkelen en te stralen tijdens onze optredens!