Ga naar de inhoud

Seizoen van optredens in volle gang

    Begin mei verleenden onze slagwerkers, in samenwerking met de Gemeente Assen, traditiegetrouw hun medewerking aan de 4 mei herdenking. Een week later verrasten ze het publiek met een optreden tijdens een bruiloft in Zeijen, wat zorgde voor een sfeervolle en gezellige dag.

    Op 16 mei had Mercurius het eerste optreden van de Wandelvierdaagse in de wijk Reitdiep te Groningen, wat het startsein voor het seizoen betekende. De afgelopen weken verzorgde Mercurius prachtige avondvierdaagse optredens in zowel Veendam als Assen.

    Afgelopen weekend organiseerde onze collega, Chr. Muziekvereniging Oranje Assen, een muzikaal zomerfestival op het Koopmansplein in Assen. Het was een prachtige muzikale middag met diverse verenigingen uit Assen en een breed scala aan muziekstijlen waar het publiek volop van genoot.

    Op zaterdagmiddag 22 juni zullen wij deelnemen aan de openingsoptocht van de TT-week. Dit prachtige evenement, georganiseerd door het TT-Festival, biedt een indrukwekkende stoet met tal van bezienswaardigheden. Voor meer informatie, bezoek TT Festival.

    Namens Mercurius Marching-/Showband wensen wij iedereen een prachtige TT-week toe.