Ga naar de inhoud

Ook dit jaar doen wij weer mee aan Rabo ClubSupport! Bij deze actie bepalen de leden van Rabobank Assen-Noord Drenthe welke verenigingen en stichtingen een sponsorbedrag krijgen én hoe hoog dat bedrag is. Woon je in of in de omgeving van Assen? Zit je bij de Rabobank, ben je lid van Rabobank Assen-Noord Drenthe? En wil je de tofste en gezelligste club van Assen steunen? Stem dan vanaf 5 oktober op de Marching-/Showband Assen!

Om te kunnen stemmen kun je tot 5 oktober lid worden van Rabobank Assen Noord-Drenthe: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Mercurius timmert laatste jaren hard aan de weg, zowel qua niveau als ledenaantal. Om deze groei door te kunnen zetten zou de Marching-/Showband Assen graag haar verouderde instrumenten willen vervangen en daarnaast het instrumentarium willen uitbreiden. En last but not least is de band letterlijk en figuurlijk uit haar uniform aan het groeien. Daarom hebben de leden de stille wens om in een vernieuwd uniform te kunnen gaan optreden. Met jouw stem helpt je ons om dit doel te bereiken!

Vanaf 5 oktober kun je vijf keer je stem uitbrengen, waarvan je maximaal twee keer een stem op dezelfde vereniging of stichting kan geven. Hoe meer stemmen er voor Mercurius Marching-/Showband Assen gegeven worden, des te hoger het sponsorbedrag is dat wij ontvangen. Je stem kun je (vanaf 5 oktober) in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport uitbrengen.