Ga naar de inhoud

Wees welkom op onze open repetitie avond(en)  Ik kom op
  5 maart19 maart26 maart
  alleen kijkenmeespelen

  Ik bespeel een instrument
  janee
  Ik neem mijn eigen instrument mee
  janee

  Graag in de opmerkingen hieronder vermelden welk instrument je voorkeur heeft.

  Beste muziekliefhebber,

  Wij van Mercurius Marching- / Showband Assen willen jou graag uitnodigen voor onze open repetitie avond(en). Op deze avond zullen wij ons repertoire oefenen en ons voorbereiden op onze volgende optredens.

  Of je nu al ervaring hebt met muziek maken of nog helemaal nieuw bent in deze wereld, iedereen is welkom om langs te komen en een kijkje te nemen bij onze vereniging. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het leren van de muziek.

  De open repetitie avond vinden plaats op 5, 19 en 26 maart van 20:00 tot 22:00 op onze repetitielocatie aan de MFA kloosterveste in Assen. We zouden het fijn vinden als je ons laat weten of je van plan bent om te komen, zodat we een idee hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten.

  Als je je wilt aanmelden, nog vragen hebt of meer informatie wilt over onze vereniging laat het dan weten via het formulier op deze pagina.

  We hopen je aanmelding tegemoet te zien zodat we op onze open repetitie avond samen kunnen genieten van de muziek en de gezelligheid.