Ga naar de inhoud

Wees welkom op onze open repetitie avond(en)  Ik kom op
  16 mei23 mei30 mei
  alleen kijkenmeespelen

  Ik bespeel een instrument
  janee
  Ik neem mijn instrument mee
  janee

  Graag even in de opmerkingen hieronder even vermelden welk instrument je voorkeur heeft.

  Beste muziekliefhebber,

  Wij van Mercurius Marching- / Showband Assen willen jou graag uitnodigen voor onze open repetitie avond in mei. Op deze avond zullen wij ons repertoire oefenen en ons voorbereiden op onze volgende optredens.

  Of je nu al ervaring hebt met muziek maken, of nog helemaal nieuw bent in deze wereld, iedereen is welkom om langs te komen en een kijkje te nemen bij onze vereniging. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het leren van de muziek.

  De open repetitie avond vindt plaats op 16, 23 en 30 mei van 20:00 tot 22:00 op onze repetitielocatie aan de havenkade 20 in Assen. We zouden het fijn vinden als je ons laat weten of je van plan bent om te komen, zodat we een idee hebben van hoeveel mensen we kunnen verwachten.

  Als je je wilt aanmelden, nog vragen hebt of meer informatie wilt over onze vereniging, dien je contact met ons op te nemen via dit formulier.

  We hopen je aanmelding tegemoet te zien. Zodat we op onze open repetitie avond samen kunnen genieten van de muziek en de gezelligheid!