Ga naar de inhoud

Nieuws vanuit Mercurius: Een Muzikale Start van het Jaar

  Hallo muziekvrienden,

  Januari is alweer voorbijgevlogen, en het was een maand vol muzikale energie bij Mercurius. We zijn verheugd om te melden dat we onze eerste repetities hebben gehad onder leiding van onze nieuwe dirigent, Eric Westerink. De toon is gezet voor een opwindend nieuw muzikaal hoofdstuk!

  Looprepetities en Instructieteam

  Niet alleen hebben we onze instrumenten gestemd, maar we hebben ook de eerste looprepetities achter de rug. Met ons geweldige instructieteam, bestaande uit Coen Martijn en Luuk, hebben we alle passen doorgenomen. Iedereen is weer alert op de stoktekens van de Maître.

  Optredens in het Vooruitzicht

  Met februari in zicht, staan de eerste optredens al voor de deur. Op vrijdag 9 februari nemen we deel aan de verlichte parade in Emmercompascuum, gevolgd door een spetterende carnavalsoptocht in Barger-Oosterveld (Flintenstad) op 11 februari. We zijn enthousiast om opnieuw ons repertoire te laten horen en het feest naar een hoger niveau te tillen, net zoals vorig jaar.

  Besloten Optreden en Verrassingen

  Daarnaast staat er een besloten optreden op de planning, maar dat houden we nog even als verrassing. Spannend!

  Open Repetitie Avonden in Maart

  We zijn al druk bezig met de voorbereiding van onze open repetitieavonden in maart. Op de 5, 19 en 26 maart nodigen we iedereen uit, met of zonder instrument, om vrijblijvend deel te nemen. Of je nu ervaren bent of juist helemaal nieuw in de muziekwereld, we verwelkomen je graag in onze showband. Op onze website vind je meer informatie over aanmelden.

  Voorprogramma en Verrassingen

  Buiten de website om zullen we de open repetitie(s) ook kenbaar maken via kranten en flyers. Het belooft een muzikale maand te worden, en we kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen.

  Dit alles onder de deskundige leiding van onze dirigent Eric Westerink, terwijl het slagwerk verzorgd wordt door Roelf Postma.

  Tot Ziens op de Open Repetitie(s)!

  We hopen jullie te zien op deze repetitieavonden, zodat jullie kennis kunnen maken met onze muziek en het plezier dat wij als vereniging uitstralen. Laat de muzikale reis bij Mercurius beginnen!

  There is No Event