Ga naar de inhoud

Koningsdag in Assen & Genemuiden

Een succesvolle dag vol muziek en gezelligheid

Op een dag waar het weer eerst minder leek, brak de zon door en verscheen er een prachtige blauwe lucht. Het was een geweldige dag met twee fantastische optredens.

De dag begon bij de Havenkade, waar we ons konden omkleden en voorbereiden op de koningsmarkt in Assen. We liepen met een omweggetje naar het Koopmansplein, door de straten en tussen alle kleedjes en kraampjes door. Op het Koopmansplein openden we met het Wilhelmus, waarna we onder luid gejuich nog een paar nummers speelden. Daarna liepen we terug naar de Havenkade.

Terug op de Havenkade genoten we van een heerlijke oranje tompoes en pakten we onze spullen in voor het volgende optreden. Aan het eind van de middag verzamelden we in Genemuiden voor een optocht. De sfeer zat er goed in en om half 6 mochten we de optocht starten. Het was een leuke optocht met veel mensen langs de kant!

Na het optreden in Genemuiden gingen een aantal leden nog gezellig samen naar taptoe Kampen. Zo kwam deze zeer geslaagde dag tot een eind. Voor sommige leden was dit de eerste keer dat ze op straat optraden, dus het was erg spannend. Maar met z’n allen hebben we een geweldige dag neergezet!

Nikki