Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midnightwalk Assen

8 september 2023 @ 21:00 - 23:59

Op vrijdag 8 september gaat de prachtige Rotary Midnightwalk opnieuw van start. Dit wandelevenement is inmiddels zeer bekend en belooft ook in 2023 weer verrassend en spectaculair te zijn, met een geheel nieuwe route. Het goede doel van dit evenement blijft onveranderd: de bestrijding van kinderarmoede in Assen.

Het schrijnende feit is dat één op de vijftien kinderen opgroeit in armoede, zelfs in Assen en omgeving leven meer dan 1000 kinderen op of onder de armoedegrens. De Rotary Midnightwalk werkt samen met Kinderhulp om projecten te ondersteunen die deze kinderen de kans bieden om volop mee te doen en er weer bij te horen.

Vorig jaar hebben we met de Midnightwalk een indrukwekkend bedrag van €15.000,- opgehaald en gedoneerd aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. We streven ernaar om dit jaar opnieuw zo’n fantastisch resultaat te behalen. Door deel te nemen aan de wandeling, draagt u met uw inschrijfgeld bij aan dit belangrijke doel. Naast de bijdragen van ongeveer 1500 deelnemers zijn onze sponsoren en partners onmisbaar voor het mogelijk maken van dit evenement. Op verzoek van veel deelnemers is het dit jaar ook mogelijk om bij de aanmelding, naast de deelnamekosten, een aanvullende donatie te doen van €5, €10 of €15.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de Midnightwalk: dit jaarlijks terugkerende evenement omvat een wandeling van ongeveer 7 kilometer door een deel van Assen. Op ongeveer 20 locaties worden de wandelaars verrast met verschillende vormen van entertainment, zoals zang, muziek en theater. De exacte route blijft nog geheim, maar de wandeling begint om 21:00 uur op het Koopmansplein en eindigt rond middernacht in het centrum van Assen.

Mercurius zal haar muziek ten gehore brengen op het terrein van ACV Assen.

Gegevens

Datum:
8 september 2023
Tijd:
21:00 - 23:59
Evenement Categorie:

Locatie

ACV Assen
Kortbossen 1
Assen, 9405 BM Nederland