Ga naar de inhoud

Een Muzikaal Avontuur Vol Hoogtepunten!

Bij Mercurius Marching en Showband, een groep gedreven muzikanten, hebben we het afgelopen halfjaar een onvergetelijke reis beleefd vol muzikale triomfen. Van het betoverende Kolham tot het bruisende Assen, van carnavaloptochten tot de Avond4daagse en zelfs het schuttersfeest in Krefeld, Duitsland – overal hebben we onze melodieuze klanken laten horen. Met een welverdiende vakantie in het vooruitzicht, kijken we terug op deze geweldige ervaringen en bereiden we ons voor op nieuwe avonturen die op ons wachten.

Hoogtepunten van het afgelopen halfjaar

Het afgelopen halfjaar heeft voor Mercurius Marching en Showband een prachtige reeks momenten gebracht die ons hebben betoverd. We hebben het publiek vermaakt met onze muziek. Onze optredens in Kolham, Assen, carnavaloptochten en de avond4daagse waren stuk voor stuk memorabel. Het schuttersfeest in Krefeld, Duitsland, was een absoluut hoogtepunt waar we met trots op terugkijken. Dit internationale avontuur bracht nieuwe vrienden en liet ons onze muziek delen met een enthousiast publiek.

Ontspannen vakantie

Na een drukke periode van optredens en reizen is het nu tijd voor ons om even op adem te komen. We gaan genieten van een welverdiende vakantie, waarin we nieuwe energie zullen opdoen en ons voorbereiden op de evenementen die ons te wachten staan. Maar rust niet te lang uit, want we zijn binnenkort weer klaar om onze muzikale passie met iedereen te delen!

Toekomstige optredens

Markeren jullie alvast de datums in jullie agenda’s? We hebben enkele geweldige evenementen gepland na onze zomervakantie. Op 2 september zullen we schitteren tijdens het Bloemencorso Eelde, een kleurrijk spektakel dat onze muziek zal begeleiden. Daarna, op 9 september, zijn we te vinden bij het Bloemencorso Frederiksoord, waar we een betoverende sfeer zullen creëren met onze harmonieën. En tot slot, op 22 en 23 september, zijn we van de partij bij de Gondelvaart op Wielen in Drogeham, waar we met onze muziek de avond(en) tot leven zullen brengen. Mis deze unieke gelegenheden niet om te genieten van onze betoverende melodieën en gepassioneerde uitvoeringen!

Boek ons voor jouw evenement

Ben je op zoek naar een muzikale toevoeging aan jouw eigen evenement? Mercurius Marching en Showband staat klaar om jouw speciale gelegenheid nog specialer te maken met onze betoverende muziek. Of het nu om een festival, bedrijfsfeest, jubileumviering of een ander evenement gaat, wij creëren een unieke muzikale beleving die je gasten nog lang zal bijblijven. Neem contact met ons op via onze Boekingspagina en ontdek hoe wij jouw evenement kunnen transformeren met onze harmonieuze klanken.

Afsluiting

Het afgelopen halfjaar is voor Mercurius Marching en Showband een onvergetelijke reis geweest, gevuld met muzikale hoogtepunten en prachtige herinneringen. Na een welverdiende vakantie kijken we vol enthousiasme uit naar de komende evenementen, zoals het Bloemencorso Eelde, Bloemencorso Frederiksoord en de Gondelvaart op Wielen in Drogeham. En voor iedereen die op zoek is naar de perfecte muzikale begeleiding voor hun eigen evenement, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we een buitengewone ervaring creëren waar jouw gasten nog lang over zullen napraten. Laten we samen de kracht van muziek delen en jouw evenement laten schitteren met Mercurius Marching en Showband Assen!