#3 The road to Kingsday, het eerste werkweekend van het jaar.

Afgelopen werkweekend was het weer zover, het werkweekend.
Vrijdag tegen 18.30 druppelden de eerste leden binnen in ons verblijf. ‘De Zwerfsteen’ in Roderesch. Van 20.00 tot 22.00 stond de eerste repetitie gepland. Deze was op de locatie zelf en stond in het teken van de muziek. Na een gezellige avond, stond om 7.30 het ontbijt al klaar, waarbij de goede bodem gelegd moest worden voor de rest van de dag. De showrepetities konden we droog en relatief warm houden in Hoogkerk, bij de SuikerUnie (waarvoor dank!) Na veel lopen en blazen, konden we om 17.00 deze showrepetitie afsluiten bij ‘set 40′, een mooi eind op weg.
’s avonds hadden we voor donateurs een open repetitie gepland, waarbij men het gevoel kon krijgen van de nieuwe show. Het werd heel erg hartelijk ontvangen.
Na een onstuimige avond vol spelletjes en de nodige versnaperingen begon om 9.30 gewoon weer de showrepetitie. Deze zondag werd rond 15.00 afgesloten met een tevreden gevoel en vol goede moed voor de nog lange weg richting een topshow.