Mooie score op het ODSC in Assen!

Wat een mooie dag gister op het ODSC Assen !
Een nieuwe locatie, veel korpsen en voor het eerst meedoen aan een grote wedstrijd.
Gelukkig nog met de zon in ons nek, presenteerden wij om rond de klok van 10:30 onze show aan de jury en toeschouwers in De Bontewever .
Na onze show was het tot ongeveer 12.45 in spanning wachten op de uitslag. Al het harde werken van de laatste weken was niet voor niets geweest, want de jury beoordeelde ons met een mooie 81,9 punten! Dat betekent op naar een mooie toekomst!

De eerste platte pet van vandaag, een marchingband, Mercusius Assen, een thuiswedstrijd.In een mooie engelse stijl komen ze met een degelijke mars de Bonte Wever binnen. Mercuruis doet deze stijl geen geweld aan. Het is de stijl die hun goed ligt en waarmee ze tijdens parades en Taptoes goed uit de voeten kunnen, en dan maakt het niet uit dat het ook onregelmatige maatsoorten zijn. Een leuk optreden optreden in hun eigen plaats Assen. – Korpsmuziek


De rest van de dag hebben we nog hard gewerkt om het ODSC in goede banen te leiden. 
ODSC bedankt voor het organiseren en voor deze mooie dag.

 

 DSC00214 DSC01623   DSC00271

Opmerkingen gesloten.