Mercurius marching-/ showband Assen onderweg naar ODSC !

 

De Mercurius marching-/showband uit Assen zal dit jaar voor het eerst meedoen aan de Open Dutch Showcorps Championships (ODSC) in Assen. Dit jaarlijkse evenement dat dit jaar voor de 17e keer gehouden wordt, zal plaats vinden op zaterdag 13 juni a.s op een nieuwe locatie “de Bonte Wever”. De finale wordt zoals elke jaar gehouden op het Koopmansplein.

Na jaren lang ondersteuning te hebben geboden vonden leden maar ook het bestuur van Mercurius het eens tijd worden om zelf deel te nemen aan dit mooie evenement. Wat vorig jaar als een grap is begonnen wordt nu werkelijkheid. Nog nooit eerder liep de band een concours.

De leden staan de popelen om mee te doen aan ODSC en zijn al druk aan het oefenen. 
Meer informatie over het ODSC vindt u op www.odsc-assen.nl

Comments are closed.